مهار آتش سوزی در انبار یک کارواش در شیراز
به گزارش اخبار ورزشی، رئیس سازمان آتش نشانی شیراز، از مهار آتش سوزی در انبار یک کارواش با حضور به موقع آتش نشان اطلاع داد.

به گزارش خبرنگاران از شیراز، محمدهادی قانع بیان نمود: پس از گزارش وقوع آتش سوزی در قسمت انبار یک کارواش واقع در خیابان صنایع بلافاصله نیرو های امدادی و اطفای حریق از ایستگاه های 8 و 4 به محل اعزام شدند.
او اضافه کرد: در ارزیابی اولیه، آتش نشانان متوجه شدند حریق از قسمت انبار مجموعه کارواش شروع شده و هر لحظه احتمال سرایت به نقاط دیگر پیش بینی می شد.
رئیس سازمان آتش نشانی شیراز با بیان اینکه از این رو تیم اطفایی با توجه به تعطیلی کارواش و بسته بودن درب انبار سریعا به برش درب اقدام کردند، بیان کرد: خوشبختانه با کوشش آتش نشان شعله های آتش مهار و ازسرایت آن به دیگر نقاط جلوگیری به عمل آوردند.
قانع بعلاوه اظهار داشت: این حادثه مصدومی نداشت و دلیل آتش سوزی به وسیله کارشناسان سازمان آتش نشانی در حال آنالیز است.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان