طرز تهیه دمنوش به

به گزارش اخبار ورزشی، دمنوش به نوعی نوشیدنی خوشمزه است که به آرامش اعصاب یاری می نماید.

طرز تهیه دمنوش به

دمنوش به علاوه بر عطر و طعم خوبی که دارد، برای سلامتی بدن مفید است و می تواند جایگزین خوبی برای نوشیدنی های مضر باشد. برای آشنایی با طرز تهیه دمنوش به با خبرنگاران همراه باشید.

مواد لازم تهیه دمنوش به :

  • هل: 4 عدد
  • آب جوش: 4 لیوان
  • چوب دارچین: 2 تکه
  • به خشک شده: 4 قاشق غذاخوری
  • غنچه گل محمدی خشک شده: 4 عدد

طرز تهیه دمنوش به :

این مقدار مواد برای 4 نفر در نظر گرفته شده است.

برای تهیه این دمنوش خانگی، ابتدا به را خشک کنید. برای این کار به را تمیز شسته، هسته آن را بگیرید و به 4 قسمت تقسیم کنید. پوست به را به هیچ وجه نگیرید.

به را با پوست، درشت رنده نموده، در تابه ای نچسب بریزید و روی شعله ملایم بگذارید. آن را تفت داده و مدام هم بزنید تا قهوه ای گردد؛ سپس از روی شعله بردارید. مراقب باشید به نسوزد و طعم دود نگیرد.

سپس به تفت داده شده را کف سینی بریزید و در هوای آزاد بگذارید تا خشک گردد. وقتی به خوب خشک شد، آن را در شیشه بریزید و در یخچال بگذارید. به خشک را تا چندین ماه می توانید به این صورت نگه دارید.

وقتی به خشک آماده شد، آن را با هل، چوب دارچین و گل محمدی در صافی قوری ریخته و روی آن آب جوش بریزید. قوری را روی کتری بگذارید تا 30 دقیقه دم بکشد و خوش رنگ گردد.

دمنوش به را در فنجان ریخته و با گل محمدی روی آن را تزیین کنید.

این دمنوش گیاهی را می توانید با عسل یا نبات سرو کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی، خبرنگاران را بخوانید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با نوعی دمنوش خانگی دمنوش عناب، خاص و مفید را مطالعه کنید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 27 فروردین 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: pmbaxsports.ir شناسه مطلب: 719

به "طرز تهیه دمنوش به" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه دمنوش به"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید