کمبود 100 هزار پرستار در مراکز درمانی و بهداشتی کشور
به گزارش اخبار ورزشی، مدیر کل دفتر توانمندسازی و بهبود سرمایه ای معاونت پرستاری وزارت بهداشت و درمان در ایرانشهر گفت: مراکز درمانی و بهداشتی کشور 100 هزار پرستار کمبود دارند که امیدواریم با همکاری مجلس شورای اسلامی و دولت تا چهار سال آینده این کمبود جبران گردد.

به گزارش خبرنگاران- نجاتیان در این رابطه اضافه نمود: 9 هزار پرستار سال جاری در کشور جذب می گردد و اولویت با استان های کمتر توسعه یافته است.
وی با بیان اینکه هم اکنون حدود 150 هزار پرستار در کشور مشغول به کار هستند، اضافه نمود: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حال حاضر مجوز جذب 9 الی 10 هزار پرستار را در سال دارد که با این جذب کمبود نیروی پرستار جبران خواهد شد.
وی همچنین گفت: آموزش خود مراقبتی به شهروندان و بیماران اهمیت زیادی دارد و هدف وزارت بهداشت از ارائه خدمات، ارتقای سلامت بیماران و در نهایت جامعه است.
امینی فرد، رئیس دانشکده علوم پزشکی ایرانشهر هم گفت: برای اینکه آموزش های خود مراقبتی به بیمار همه گیر و درصدی از کمبود نیروی پرستاری جبران گردد به یک برنامه جامع نیازمندیم.
منبع: خبرگزاری ایسنا