سهم صنعت جلبک در اقتصاد کشور بیشتر می گردد

به گزارش اخبار ورزشی، به گزارش خبرنگاران به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، با توجه به اینکه جلبک ها موجوداتی هستند که احتیاج به آب شیرین ندارند و در محیطی با آب شور و لب شور نیز رشد می نمایند و راندمان فراوری بالایی دارند به همین دلیل صنعتی مناسب برای کشور ایران محسوب می گردد که با معضل خشکسالی دست به گریبان است.

سهم صنعت جلبک در اقتصاد کشور بیشتر می گردد

در واقع تغییرات اقلیمی آب و هوایی در کشور، خشکسالی و عدم دسترسی به منابع آب شیرین کافی، وجود آب های لب شور و شور در کشور، گستره وسیعی از بیابان و خاک های غیرقابل کشت در کشور، دسترسی به تابش فراوان نور و فراوانی روزهای آفتابی، احتیاج بازار کار خصوصا برای رشته های بیوتکنولوژی، بیوشیمی و غیره، بازار بزرگ داخلی و بازار بزرگ کشورهای همسایه از جمله عواملی است که می تواند تاکیدی بر ضرورت توسعه صنعت جلبک در کشور باشد.

بر همین اساس، ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بنا بر سیاست های کلی برنامه ششم توسعه، به دنبال افزایش سهم اقتصاد زیستی در اقتصاد کشور است، لذا ظرفیت ها و فرصت های مختلف در این حوزه از جمله جلبک را شناسایی نموده و به دنبال راهکارهای توسعه آن است.

در سالهای گذشته بخش های خصوصی و دولتی به صورت پراکنده در زمینه فراوری جلبک کار نموده اند، اما با وجود ظرفیت بالای این صنعت در کشور هنوز در این زمینه به فراوری انبوه نرسیده ایم. به همین علت ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری مطالعات زیادی پیرامون ظرفیت ها و چالش های فراوری جلبک اعم از میکروجلبک ها و جلبک های دریایی با همکاری بخش خصوصی انجام داده است.

یکی از مهم ترین اولویت های ستاد در امسال توسعه صنعت جلبک در کشور است که این مهم، با همکاری همه بازیگران این عرصه صورت خواهد گرفت. جلبک های دریایی در حوزه های مختلفی چون فراوری کود طبیعی، غدای دام، تامین غذای انسان، تهیه داروها، تصفیه فاضلاب ها، فراوری محصولات آرایشی و بهداشتی و غیره کاربرد دارند.

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 20 مهر 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: pmbaxsports.ir شناسه مطلب: 257

به "سهم صنعت جلبک در اقتصاد کشور بیشتر می گردد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سهم صنعت جلبک در اقتصاد کشور بیشتر می گردد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید