اولین تعریف صحیح از یکپارچگی دستگاه ها

به گزارش اخبار ورزشی، در این رویداد تعدادی از متخصصین حوزه های مختلف از جمله فناوری، ورزش و تفریح در کنار خواننده محبوب امیرعباس گلاب دور هم گرد آمده بودند تا به صورت اختصاصی و برای مخاطبین ایرانی توضیحات کاملی را ارائه نمایند. برای تماشای آن می توانید به این لینک مراجعه نمائید.

اولین تعریف صحیح از یکپارچگی دستگاه ها

اما قابلیت سوپر دیوایس هوآوی چیست؟ و یا چه قابلیت ویژه ای را تحت زیست بوم هوآوی به کاربران ارائه می نماید؟ در ادامه با ما باشید تا پاسخ این سوالات را بیابیم.

مقدمه

برای زندگی در دنیای آینده باید دستگاه هایی مورد استفاده قرار گیرند که قادر به برقراری ارتباط با یکدیگر باشند. اگرچه تا عملی شدن ایده اینترنت اشیا به صورت تمام و کمال، راه زیادی باید پیموده گردد ولی در ابعاد بزرگتر نیز همچنان احتیاج به یک پلتفرم ارتباطی کامل احساس می گردد.

در حال حاضر در زندگی ما گوشی، تبلت، تلویزیون، ساعت، اسپیکر و بسیاری از دستگاه های دیگر هوشمند وجود دارند که همگی قابلیت اتصال به اینترنت و دیگر ابزارها را دارند. اما فراهم ساختن بستری که قابلیت های این دستگاه ها را منظم کرده و سر و شکل دهد احتیاجمند ایده ای سازمان یافته است.

پلتفرمی که سیستم عامل هارمونی و قابلیت Super Device میخواهد برای اولین بار، نوعی عملی و واقعاً کاربردی از آن را معرفی کند را می توانیم اولین کوشش واقعاً کاربردی برای این موضوع بدانیم که می تواند بستری حقیقی برای ارتباط موثر دستگاه ها ایجاد کند.

Super Device چه قابلیت هایی را ارائه می نماید؟

به بیان ساده قابلیت Super Device به دستگاه ها اجازه می دهد که در صورت پشتیبانی از آن، در ارتباطی موثر با یکدیگر که می تواند به صورت بی سیم یا سیمی پیکربندی گردد، از قابلیت های یکدیگر استفاده نمایند.

در واقع با استفاده از سوپر دیوایس دیگر احتیاج نیست که برای هر عملیاتی، دستگاهی که دقیقاً برای آن ساخته شده را مورد استفاده قرار داد. این فناوری میخواهد بستری یکپارچه را شکل دهد.

برای مثال با Super Device یک دستگاه مانند گوشی هوشمند می تواند به مانیتور میز کار شما متصل شده، صدای خروجی خود را به وسیله اسپیکر هوشمند پخش کند، امکان تماس تصویری روی تلویزیون هوشمند برقرار کرده یا نوتیفیکیشن تماس ورودی را روی ساعت هوشمند کاربر نشان دهد و حتی به وسیله آن کنترل شده و در حالتی که روی سه پایه نصب شده، با دستور کاربر به وسیله ساعت، عکس بگیرد.

همه امور فوق با ایجاد زبانی واحد برای این دستگاه ها میسر می گردد که در وهله اول سیستم عامل هارمونی و در زیرلایه آن، قابلیت Super Device، فراهم نماینده شرایط و ایجاد نماینده این بستر ارتباطی خواهند بود.

قابلیت دیگری که در این ساختار در اختیار کاربر قرار می گیرد، توانایی استفاده از نرم افزارها بین پلتفرم های مختلف است. برای مثال می توان در یک لپ تاپ ویندوزی، نرم افزار اندرویدی که در گوشی هوشمند نصب شده را اجرا و مورد استفاده قرار داد. بعلاوه امکان انتقال فایل و اطلاعات بدون واسطه نیز میسر می گردد.

در کنار موارد فوق کاربر می تواند برنامه ها یا به اصطلاح Taskهایی که در یک دستگاه دیگر داخل بستر Super Device در حال اجراست را مشاهده کرده و در صورت تمایل، ادامه عملیات خود را به وسیله دستگاه دیگر انجام دهد.

ویژگی بسیار کاربردی دیگر امکان به اشتراک گذاری منابع است. برای مثال در مجموعه وسایل شما ممکن است چند لپ تاپ یا تبلت وجود داشته باشد که محتوای آنها با یکدیگر فرق دارد. در این حالت می توان با استفاده از یک مانیتور سوپر دیوایس، با جابجایی بین دستگاه های موجود در ساختار، تنها از یک موس و کیبورد و پرینتر استفاده کرد و محتوای دستگاه دیگر را روی نمایشگر بزرگتر مانیتور (تلویزیون) مشاهده و ادامه کار را انجام داد.

البته موارد فوق تمام ویژگی های سوپردیوایس نیست و می توان عملکرد آن را در سناریوهای مختلف پیاده کرد که در ادامه به معرفی آنها می پردازیم.

سناریوهای قابل پیاده سازی در Super Device

همانطور که عنوان شد برای پیاده سازی سناریوهای مختلف در این پلتفرم احتیاج به ارتباط دستگاه هاست. این ارتباط از دو طریق سیمی و بی سیم صورت می گیرد. در واقع برای این ارتباط یک دستگاه می تواند نقش میزبان ارتباطی را بازی کرده و دیگر دستگاه ها با اتصال به آن، سناریوهای مختلف را اجرا می نمایند.

سناریوی محیط کاری هوشمند

در این سناریو سه دستگاه شامل لپ تاپ، مانیتور و گوشی هوشمند در ارتباط با یکدیگر قرار می گیرند. در این سناریو مانیتور هوآوی MateView امکان نمایش محتوای دستگاه های دیگر روی صفحه نمایش بزرگ را فراهم می نماید. دو دستگاه دیگر در این سناریو از دو سیستم عامل فرق داردفاده می نمایند اما مسئله ای وجود ندارد زیرا به یاری قابلیت سوپر دیوایس هوآوی امکان ارتباط مستقیم، جابجایی فایل و بسیاری فعالیت های روی این دستگاه ها وجود دارد.

برای مثال می توانید مانیتور MateView هواوی را به عنوان دستگاه مرکزی Super Device در نظر گرفته و یکی از دستگاه ها (مثلاً لپ تاپ MateBook X Pro) را با اتصال سیمی و دیگری (تبلت MatePad 12.6 Pro) را به صورت بی سیم به آن متصل کنید.

در این حالت می توانید با استفاده از نوار لمسی زیر پنل نمایشگر میت ویو، به راحتی به منوی Super Device دسترسی پیدا کرده و میان دو دستگاه خود جابجا شوید. در قسمت قبلی به اشتراک گذاری منابع نیز اشاره شد که در اینجا می تواند با اشتراک گذاری موس و کیبورد هواوی که آنها نیز به صورت بی سیم به مانیتور متصل شده اند استفاده کرد و در هر دو محیط، بدون محدودیت، امور مد نظر خود را در ترکیبی با رابط کاربری لمسی خود دستگاه و رابط کاربری غیرلمسی ایجاد شده به واسطه وجود موس و کیبورد انجام داد.

نحوه پیاده سازی و استفاده از Super Device

بعد از توضیحات فوق و برشمردن ویژگی ها و قابلیت های Super Device حتماً برای شما این سوال پیش آمده که پیاده سازی این قابلیت چطور انجام شده و به چه ابزارهایی احتیاج دارد؟ پاسخ این است که تنها لازمه راه اندازی این قابلیت، فراهم کردن بستر ارتباطی آنهاست.

در واقع اگر دستگاه ها ظرفیت اتصال بی سیم را دارند، کافیست به وسیله Wi-Fi یا NFC، آنها را به یکدیگر متصل کنید. در غیر این صورت استفاده از یک کابل ارتباطی و ارتباط دادن یک دستگاه به دستگاهی دیگر در شبکه، شرایط الحاق آن به گستره Super Device موجود را فراهم کرده است.

برای مثال در گوشی ها یا تبلت های مجهز به HarmonyOS 2.0 به بالا، تنها کافیست نوار نوتیفیکیشن را از یکی از دو نقطه بالا سمت راست یا بالا سمت چپ به پایین بکشید. در این حالت در پایین صفحه ظاهر شده منوی Super Device نمایان شده و بخش Smart Collaboration را مشاهده خواهید نمود.

در این بخش کلیه دستگاه های موجود در بستر Smart Device مشاهده می شوند و می توانید با کلیک روی هر کدام از آنها، آن را به شبکه دیوایس های هوشمند خود اضافه کنید.

در این بخش به راحتی می توانید خروجی مورد نظر برای بخش صوت و تصویر دستگاه خود را انتخاب کرده و شرایط را برای ارتباط با دستگاه ها فراهم کنید.

البته در خصوص سناریوهایی که دستگاه مرکزی در آنها نمایشگر هوشمند باشد می توانید با لمس دو انگشتی نوار زیر پنل MateView، به این بخش دسترسی پیدا کرد که امکان جابجایی بین دستگاه های مختلف را فراهم می نماید.

ناگفته نماند که در سناریوهای مختلف می تواند دستگاه ها را تعویض کرده و در صورتی که هر دستگاه با سناریو شما سازگار باشد امکان افزودن یا حذف آن از سناریو به راحتی وجود دارد.

جمع بندی

همانطور که عنوان شد Super Device یک فناوری و قابلیت بسیار مهم و آینده نگرانه است که شرکت هواوی در محصولات خود قرار داده و به خوبی می تواند احتیاجهای افراد در اهداف و سناریوهای مختلف را مرتفع کند.

این قابلیت به دستگاه ها اجازه برقرار ارتباط به طرق مختلف را داده و امکان تسهیم منابع و اشتراک گذاری آنها مانند خروجی های صوتی و تصویری و کنترلی را می دهد. هر دستگاه در سوپردیوایس می تواند در ارتباطی موثر با دستگاه های دیگر، نقشی متفاوت از آنچه تا پیش از ورود به شبکه داشته را ایفا نماید که در خدمت کاربر قرار گرفته و بسیاری از احتیاجات او را در چندین ثانیه مرتفع می نماید.

هواوی به سرعت در حال توسعه دامنه کاربرد و قابلیت های Super Device است و می تواند این فناوری میخواهد در راستای پلتفرم کامل 1+8+n خود، امکانی را ایجاد کند که بتواند امکان ارتباط همه دستگاه های هوشمند در محیط زندگی تا به معنای اصل کلمه بتوان بستری هوشمند و کاربردی را برای همه احتیاجها شکل داد.

دستگاه های موجود در سناریوی دفتر کار هوشمند هوآوی به تازگی در بازار ایران با گارانتی رسمی شرکت مادر معرفی شده اند که برای مشاهده و خرید می توانید به این لینک مراجعه نمائید.

منبع: فرارو
انتشار: 31 فروردین 1401 بروزرسانی: 31 فروردین 1401 گردآورنده: pmbaxsports.ir شناسه مطلب: 1890

به "اولین تعریف صحیح از یکپارچگی دستگاه ها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "اولین تعریف صحیح از یکپارچگی دستگاه ها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید