این زرشک پلو را بدون مرغ بپزید
به گزارش اخبار ورزشی، این روزها که تهیه مرغ برای برخی خانواده ها کمی سخت شده، شاید بد نباشد که غذاهای سنتی را با روش های پخت نوین جایگزین کنیم.
زرشک پلو با قارچ یکی از انواع غذا های خوشمزه و محلی ترکیه است. مواد اصلی این پلوی معروف برنج و پیاز و قارچ بوده که ترکیب آن با خلال پسته، زرشک و زعفران بسیار عالی شده و یک غذای مقوی و سالم را تدارک خواهد دید. می توانید این غذای خوشمزه و مقوی را خیلی راحت و آسان در منزل تهیه و سرو کنید. با خبرنگاران همراه باشید تا طرز تهیه زرشک پلو با قارچ را یاد بگیرید.
مواد لازم برای تهیه زرشک پلو با قارچ
- برنج: 4 پیمانه
- قارچ: 200 گرم
- پیاز میانه: 1 عدد
- خلال پسته: 50 گرم
- زرشک: 50 گرم
- آب لیمو: 1 قاشق غذاخوری
- روغن: به مقدار لازم
- زعفران: به مقدار لازم
- نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
طرز تهیه زرشک پلو با قارچ
- برنج را چند ساعت قبل از طبخ غذا با 5 پیمانه آب خیس کنید.
- سپس برنج را دم گذاشته و به صورت کته آماده کنید.
- پیاز را رنده یا خلالی کرده و سرخ کنید.
- قارچ ها را ورقه ای خرد کنید.
- سپس قارچ، ادویه ها و آبلیمو را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.
- زرشک را نیز بشویید و به همراه خلال پسته و زعفران به مواد اضافه و مخلوط کنید.
- حرارت را خاموش کرده و مخلوط قارچ و پیاز را بر روی برنج بریزید و سرو کنید.
اگر به دستور پخت پلوهای مخلوط علاقه دارید، با خوردن این پلو حتما قاطی خواهید کرد را بخوانید.
نکته مهم
قارچ حاوی انواع ویتامین ها و مواد معدنی، چون ویتامین های B، D، پتاسیم، نیاسین، سلنیوم، ریبوفلاوین و غیره بوده که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن، درمان کم خونی، حفظ سلامت استخوان ها، کنترل فشار خون بالا، حفظ سلامت پوست و مو، کاهش وزن و غیره خواهد شد.
پیشنهاد مطالعه: برای دیدن دستورهای آشپزی بیشتر، مطلب پیتزا املت، یک غذای ارزان و سریع را بخوانید.
منبع: پیام دلتا