راه رفتنی را باید رفت؛ پیش به سوی بازی آرژانتین فرانسه
به گزارش اخبار ورزشی، بازی های گروهی هم با آن هم هیجان تمام شد و نوبت به مرحله یک هشتم رسیده است. حالا امروز بازی آرژانتین فرانسه ، دو تیم مدعی و قدرتمند است؛ دو تیمی که جام جهانی با آن ها رنگ و بو پیدا می نماید و با خداحافظی هرکدام از آن ها، جام 2018 برای بعضی از طرفداران از مزه می افتد.

آرژانتین در جام سال جاری نتوانسته آن چنان باید و شاید در صحنه رقابت حاضر گردد. خیلی ها می گویند که رسم همین است و تیم هایی که به فینال راه پیدا می نمایند، معمولا بازی های گروهی را زیاد جدی نمی گیرند. عده ای هم می گویند این ها بهانه است و تیمی که بخواهد جام را از آن خود کند، از همان اول صحنه رقابت را به جنگ تبدیل می نمایند و می برند.
حالا جدا از هر کدام از این نظریه های ضد و نقیض، امروز بازی آرژانتین و فرانسه است؛ دیگر این بار شوخی بردار نیست. تیمی که بخواهد کوچک ترین اشتباهی را مرکتب گردد، یک قدم به بستن کوله بار خود و سفر به منزل باید آماده گردد. این بار دیگر بهانه ای پذیرفته نیست؛ حتی اگر تیمی کلی موقعیت خوب داشته باشد و از دست بدهد، به قول سرمربی مراکش سزاوار مجازات است. دیگر این بار جام جهانی است و هر اشتباهی می تواند آرزوی یک ملت را برای 4 سال به تعویق بیاندازد. از طرفی هم اگر تیمی تمام کوشش خود را به کار بگیرد و برای گرفتن جام طلایی از جان خود مایه بگذارد، می تواند دل مردم خود را برای زحمات این 4 سال شاد کند.
حالا بازی آرژانتین و فرانسه است و داور آن ایرانی. عجب بازی جذابی امشب رقم می خورد. راه رفتنی را باید رفت. برویم به سوی میعادگاه آرژانتین و فرانسوی های مدعی.
منبع: دیجیکالا مگ