شاخص کل بورس امروز 19 دی 1400؛ افت 25 هزار واحدی
به گزارش اخبار ورزشی، در معاملات امروز بازار سرمایه شاخص کل بورس با 25 هزار و 680 واحد کاهش در رقم یک میلیون و 336 هزار واحد ایستاد. شاخص کل با معیار هم وزن هم 5946 واحد کاهش یافت و رقم 353 هزار و 192 واحد را ثبت کرد. معامله گران این بازار 350 هزار معامله به ارزش 27 هزار و 264 میلیارد ریال انجام دادند.

صنایع پتروشیمی خلیج فارس، فولاد مبارکه اصفهان، توسعه نفت وگاز پارسیان، ملی صنایع مس ایران، پتروشیمی پارس و سرمایه گذاری غدیر نسبت به سایر نماد ها بیشترین تاثیر منفی را روی بورس گذاشتند.
ادامه فرایند نزولی در فرابورس
شاخص کل فرابورس هم امروز فرایندی نزولی داشت و شاخص کل این بازار با 256 واحد کاهش در رقم 18 هزار و117 واحد ایستاد در این بازار 161 هزار معامله به ارزش 14 هزار و 980 میلیارد ریال انجام شد.
پلمیر آریاساسول، پتروشیمی زاگرس، پتروشیمی تندگویان، پالایش نفت لاوان، فرابورس ایران و صنعتی مینو نسبت به سایر نماد ها بیشترین تاثیر منفی را روی فرابورس گذاشتند.
در بازار امروز 37 نماد به ارزش 823 هزار میلیارد ریال صف خرید و 171 نماد به ارزش 4121 میلیارد ریال صف فروش بودند.
منبع: فرارو