طرز تهیه شیرینی مربایی با روغن مایع به روش بازاری در خانه

به گزارش اخبار ورزشی، شیرینی مربایی که قدیمی ها آن را با نام شیرینی آلمانی یا مشهدی به یاد می آورند، از هوس برانگیزترین شیرینی های ویترین شیرینی فروشی ها به شمار میرود. رنگ و لعاب این شیرینی که هر کسی را در نگاه اول جذب خود می نماید را نمی توان انکار کرد. خوشمزگی این شیرینی بازاری مدیون خمیر نرم، لطیف و فیلینگ های رنگارنگ است که هر فرد مبتدی و حرفه ای در خانه می تواند آن را درست کند. در مطالب قبلی طرز تهیه شیرینی مربایی با روغن جامد را برایتان آورده ایم که می توانید آن را بخوانید. حال اگر در پی دستور بازاری آن هستید باید طرز تهیه شیرینی مربایی با روغن مایع را بخوانید تا همچون یک قناد حرفه ای بتوانید آن را در خانه درست کنید.

طرز تهیه شیرینی مربایی با روغن مایع به روش بازاری در خانه

مواد لازم برای تهیه شیرینی مربایی با روغن مایع

  • آرد سفید قنادی 225 گرم
  • شیر داغ 80 میلی لیتر
  • روغن مایع 75 گرم
  • شکر پنچ قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر یک قاشق چای خوری
  • نشاسته ذرت سه قاشق غذاخوری سر پر
  • مارمالاد با طعم دلخواه به مقدار لازم
  • ترافل رنگی به مقدار لازم

طرز تهیه شیرینی مربایی با روغن مایع

1. مایه شیرینی را آماده کنید

شیرینی مربایی را می توانید به هر تعداد که بخواهید با روش بازاری در خانه درست کنید. مواد لازم را در دمای محیط قرار دهید. حال در اولین مرحله از طرز تهیه شیرینی مربایی با روغن مایع در یک قابلمه باید مقدار شیر گفته شده را گرم کنید. بعد در ظرفی دیگر شیر داغ را به همراه شکر بریزید. مواد را با سرعت تند با یاری هم زن دستی یا برقی هم بزنید تا جایی که دانه های شکر حل و یک دست گردد. با یک دست شدن مخلوط شیر باید نشاسته ذرت و روغن مایع را داخل کاسه بریزید. مواد داخل کاسه را مجدد هم بزنید تا یک دست شوند. در روشی ساده تر می توانید طرز تهیه شیرینی مشهدی با خمیر آلمانی را هم امتحان کنید.

2. خمیر شیرینی را درست کنید

در ادامه طرز تهیه شیرینی مربایی با روغن مایع، آرد را به همراه بیکینگ پودر در کاسه ای جداگانه الک و ترکیب کنید. آرد الک شده را در چند مرحله داخل کاسه مخلوط شیر ریخته و به آرامی هم بزنید. حال مواد داخل کاسه را تا جایی هم بزنید که خمیرتان یک دست گردد. در نهایت خمیر شیرینی را داخل یک پلاستیک فریزر گذاشته و برای 30 دقیقه داخل یخچال بگذارید.

نکته 1: آرد را دو تا سه بار الک کنید.

نکته 2: خمیر شیرینی مربایی باید نرم و لطیف باشد پس مخلوط آرد را طی چند مرحله داخل کاسه شیر بریزد.

3. خمیر را قالب بزنید

در سومین مرحله از طرز تهیه شیرینی مربایی با روغن مایع باید خمیر را با همان کیسه فریزر روی سطح کارتان بگذارید. با یاری وردنه روی خمیر بکشید تا به ضخامت دو سانتی متر باز گردد. حال با استفاده از قیچی، پلاستیک دور و روی خمیر را بگیرید. با هر قالبی که می خواهید، خمیر را قالب بزنید. دقت داشته باشید که تعداد خمیرهای زیر و روی شیرینی مساوی باشد. در آخر خمیرهای رویی را با یاری ته ماسوره برای فیلینگ سوراخ کنید.

4. شیرینی را بپزید

در چهارمین مرحله از طرز تهیه شیرینی مربایی با روغن مایع باید یک تابه بزرگ و مناسب برای پخت انتخاب کنید. حال در تابه را یک دم کنی بگذارید. تابه را برای 15 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا خوب گرم گردد. سپس یک کاغذ روغنی کف تابه پهن کنید. در ادامه خمیرهای قالب زده را کف کاغذ روغنی بچینید. در تابه را برای 10 دقیقه مجدد ببندید. دقت داشته باشید که حرارت گاز باید بسیار ملایم باشد. از پخت شیرینی روی حرارت زیاد خودداری کنید. با طلایی شدن روی خمیر، آن ها را به آرامی از تابه بیرون بیاورید. از خواندن مطلب طرز تهیه شیرینی مربایی بدون فر غافل نشوید.

5. شیرینی ها را فیلینگ کنید

در پنجمین مرحله از طرز تهیه شیرینی مربایی با روغن مایع نوبت به فیلینگ شیرینی ها می رسد. پس روی نان ساده مقداری از مارمالاد دلخواه تان بریزید. مارمالاد را روی سطح خمیر خوب پخش کنید. حال نان شیرینی سوراخ شده را روی آن بگذارید. کمی فشار دهید. تنها مراقب باشید که مارمالاد بیرون نزد. این کار را با بقیه نان های شیرینی ها هم انجام دهید. در نهایت کمی ترافل رنگی روی آن ها ریخته و برای سرو در ظرف مورد نظرتان بچینید. طرز تهیه شیرینی مشهدی را بخوانید و برای بزرگترهایتان درست کنید.

نکات تکمیلی تهیه شیرینی مربایی با روغن مایع

شیرینی مربایی را همچون ده ها دستور دیگر می توان همچون یک قنادی و به روش بازاری در خانه درست کرد. نکات تکمیلی زیر، پیش بردن مراحل پخت آن را برایتان راحت تر خواهد نمود پس آن را حتما خوانده و به کار بگیرید.

طرز تهیه شیرینی مربایی در فر

شیرینی مربایی همچون شیرینی دانمارکی قابلیت پخت در فر، تابه و قابلمه را دارد. در طرز تهیه شیرینی مربایی با روغن مایع در فر باید مراحل را تا قالب زدن خمیر همچون بالا پیش بروید. سپس فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن و گرم کنید. کف سینی را کاغذ روغنی پهن نموده و خمیرهای قالب زده را روی آن بچینید. در نهایت سینی را برای 12 تا 15 دقیقه داخل فر بگذارید.

جایگزین روغن مایع در تهیه شیرینی مربایی

شیرینی مربایی همان طور که به روش های مختلف پخته می گردد، دستورهای متفاوتی از آن هم وجود دارد که کار را برای افراد آسان نموده است. در تهیه شیرینی مربایی، کره، روغن جامد و روغن صاف قنادی برترین جایگزین هایی هستند که برای روغن مایع می توانید به کار ببرید. تنها هنگام استفاده کیفیت و تازگی آن ها را در نظر داشته باشید تا در تهیه مایه شیرینی مسئله ای پیش نیاید. با خواندن طرز تهیه شیرینی مربایی بدون کره، این مطلب را بهتر درک خواهید کرد.

خمیر شیرینی مربایی با روغن مایع

خمیر شیرینی مربایی بسیار نرم و لطیف است تا جایی که به راحتی می توان آن را شکل داد. گاهی خمیر، حالت چسبندگی پیدا می نماید که باید از مقداری آرد یاری بگیرید. تنها دقت داشته باشید که آرد را به مقدار ای اضافه کنید که سفت نگردد. در آخر آن که در طرز تهیه شیرینی مربایی با روغن مایع نباید خمیر را ورز دهید چراکه زیادی به روغن خواهد افتاد. در نتیجه خمیر خشک و سفت خواهد شد.

قالب شیرینی مربایی

ظاهر شیرینی مربایی در نگاه اول به علت رنگارنگی مارمالادها به چشم می آید، پس به هنگام قالب زدن بسیار دقت داشته باشید تا فیلینگ آن از کناره های شیرینی بیرون نزند. برترین قالب برای این شیرینی، قالب گرد است چراکه فیلینگ را بهتر می توان جاگذاری کرد. از سویی دیگر برای پخت یکنواخت شیرینی ها ضروری است که ضخامت خمیر پهن شده در همه قسمت ها یکسان باشد. در صورت چسبیدن خمیر به قالب شیرینی باید قالب را داخل نشاسته ذرت بزنید. از دیگر دستورهای تهیه شیرینی مربایی که به شما در تهیه آن به روش بازاری یاری می نماید، خواندن طرز تهیه شیرینی مربایی بدون تخم مرغ است.

تزئین شیرینی مربایی

شاید گمان کنید مقدار شیرینی مربایی به شما اجازه تزئین آن را نمی دهد اما اگر می خواهید آن را برای میهمانی هایتان به روش بازاری تهیه و سرو کنید پس باید به تزئین آن هم اهمیت دهید. سس شکلاتی، پودر پسته، کنجد، پودر نارگیل، مغزیجات خردشده، ژله مغزی، شکلات خردشده و گل محمدی مواردی هستند که برای تزئین این شیرینی خوشمزه می توان به کار برد.

مواد میانی شیرینی مربایی

در طرز تهیه شیرینی مربایی با روغن مایع، برای فیلینگ شیرینی دست تان کامل باز است. استفاده از انواع مارمالادها، عسل و سس شکلاتی از رایج ترین فیلینگ ها است که عطر و طعم شیرینی تان را دو چندان می نماید. برای استفاده از عسل به عنوان مواد میانی باید عسل را با حرارت سماور یا کتری بن ماری نموده تا روان گردد. سپس با برس شیرینی پزی روی خمیر رویی شیرینی بمالید. در آخر اگر از علاقه مندان شکلات هستید باید به روش بن ماری 100 گرم شکلات را با 10 گرم روغن مایع ذوب کنید. حال مخلوط را برای یک دست شدن خوب هم بزنید. در نهایت شیرینی های رویی را در شکلات بزنید. طرز تهیه شیرینی مربایی ساده را کتاب کاله خوانده و برای برای جشن هایتان درست کنید.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 18 آذر 1403 بروزرسانی: 18 آذر 1403 گردآورنده: pmbaxsports.ir شناسه مطلب: 2248

به "طرز تهیه شیرینی مربایی با روغن مایع به روش بازاری در خانه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شیرینی مربایی با روغن مایع به روش بازاری در خانه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید