طرز تهیه مربای کیوی

به گزارش اخبار ورزشی، خبرنگارانـ مربا یکی از خوراکی های خوشمزه و پر هوادار ایرانی است که از دیرباز روش مناسبی برای نگهداری طولانی مدت میوه محسوب می گردد. مربا در سفره صبحانه جایگاه ویژه ای دارد که معمولا همراه با کره یا خامه سرو می گردد. مربا ها انواع گوناگونی دارند که از ترکیب شکر با میوه های گوناگون تهیه می شوند.

طرز تهیه مربای کیوی

به گزارش خبرنگاران، مربای کیوی یکی از انواع مرباست که علاوه بر ظاهر زیبا طعم بسیار مطبوعی دارد؛ بعلاوه می توانید برای تزیین کیک های میوه ای و تارت هم از این مربا بهره ببرید. در ادامه این مطلب طرز تهیه مربای کیوی خانگی با روشی آسان همراه با نکات مهم و فوت و فن های مربوط به پخت مربا تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه مربای کیوی

کیوی: 500 گرم

شکر: 500 گرم

آب: 250 گرم

وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری

آبلیمو: 1 قاشق چای خوری

طرز تهیه مرحله به مرحله مربای کیوی

1 ـ ابتدا کیوی ها را بشویید و پوست کنید؛ سپس کیوی را به قطعات دلخواه برش بزنید. (می توانید کیوی را به صورت حلقه ای برش بزنید و یا به صورت نگینی خرد کنید و یا کیوی را رنده کنید.)

2 ـ آب و شکر را توی یک قابلمه بریزید و با هم مخلوط کنید. قابلمه را روی شعله میانه اجاق گاز بگذارید و صبر کنید تا جوش بیاید. وقتی آب و شکر آغاز به جوشیدن کرد، حرارت اجاق گاز را کم کنید تا مخلوط آب و شکر کمی قوام بیاید.

3 ـ بعد از از اینکه آب و شکر حدود 15 دقیقه جوشید و به قوام رسید، کیوی های برش زده را به آن اضافه کنید. حرارت اجاق را کم کنید و کف های روی مربا را با کفگیر بگیرید. بین 40 تا 45 دقیقه زمان بدهید تا کیوی با حرارت ملایم بپزد و شربت غلیظ گردد.

4 ـ در مرحله آخر وانیل و آبلیمو را به مربا اضافه کنید و چند ثانیه بعد اجاق گاز را خاموش کنید. قابلمه را از روی اجاق بردارید تا مربا خنک گردد؛ سپس بگذارید قابلمه مربا تا روز بعد در محیط آشپزخانه بماند؛ سپس مربا را داخل شیشه های تمیز و خشک بریزید و در یخچال نگه داری کنید. نوش جان

نکات مهم برای تهیه مربای کیوی

1 ـ برای تهیه مربای کیوی باید کیوی هایی را انتخاب کنید که به مقدار کافی رسیده باشند. کیوی برای مربا نباید بیش از حد کال و سفت و یا برعکس بیش از حد رسیده و لهیده باشد.

2 ـ در حین پخت مربا حتما کف های روی قابلمه را بگیرید؛ زیرا این کف ها باعث تیرگی مربا می شوند.

3 ـ برای این که متوجه شوید مربا به غلظت کافی رسیده است یا خیر، مقداری از شربت مربا را داخل یک نعلبکی یا پیاله بریزید و آن را کنار بگذارید تا کاملا خنک گردد. بعد از این که شربت خنک شد، نعلبکی را تکان بدهید. اگر شربت سفت شده بود و به کندی حرکت می کرد؛ یعنی مربا به قوام لازم رسیده است و اگر شربت شل بود و ریخت؛ یعنی مربا هنوز باید روی حرارت اجاق بماند تا به قوام برسد.

4 ـ آبلیمو یا جوهر لیمو را حتما در مرحله آخر پخت به مربا اضافه کنید و سعی کنید بعد از اضافه کردن آبلیمو دیگر مربا روی شعله اجاق گاز نباشد.

5 ـ شیشه هایی را که برای مربا انتخاب می کنید، باید حتما خشک و تمیز با در فلزی باشند تا مربا با گذشت زمان کپک نزد.

6 ـ برای جلوگیری از خشک شدن و کپک زدن مربا بهتر است به مقدار ای شیره توی شیشه مربا بریزید که کاملا سطح کیوی ها را بپوشاند.

منبع: فرارو
انتشار: 19 فروردین 1401 بروزرسانی: 19 فروردین 1401 گردآورنده: pmbaxsports.ir شناسه مطلب: 1876

به "طرز تهیه مربای کیوی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مربای کیوی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید