طرز تهیه ژله میان تهی

به گزارش اخبار ورزشی، ژله میان تهی ژله ای زیبا و جالب برای مجالس و مهمونیهاس به خصوص اینکه برای هر نفر جداگانه سرو میشه. به نظر من خوردنش هم خیلی لذت بخشه مخصوصا موقعی که قاشق میزنی توش و یهو انگار ژله تالاپ میفته پایین.

طرز تهیه ژله میان تهی

به گزارش خبرنگاران به نقل از تصویر زندگی

اگر می خواید این دسر رو تهیه کنید، باید اون رو برای هر نفر در یک لیوان سرو کنید. بنابراین اول جامها یا لیوان هاتون رو آماده کنید.

اول ژله ای که میخواید طبقه پایین قرار بگیره رو مطابق معمول (یه لیوان آب جوش+یه لیوان آب سرد)درست میکنید و توی لیوان یا جامتون میریزید البته تا نصف لیوان اگر دوست داشتین انار دانه شده یا هر میوه دیگر خرد شده رو به ژله اضافه کنید.

بعدش این ژله رو میزاریم تو یخچال تا خودشو بگیره و کاملا بسته و سفت شه.

سپس ژله رنگ دوم رو مطابق معمول درست میکنیم و میگذاریم تا تو دمای اتاق خنک شه.سپس ژله های تو یخچال رو در میاریمو به آرومی ژله رنگ دوم رو روش میریزیم البته باید مقداری سر لیوان خالی بماند یعنی لیوان را پر نکنید.

حالا با یاری سلفون برای لیواناتون یه درپوش درست کنید و محکم ببندیدش از محکم بودنش مطمئن باشیدا

خب حالا اگه از درپوش ظرفتون مطمئنین خیلی آروم ولی بدون ترس ظرفتون رو برگردونین.نمیریزه خیالتون راحت باشه.حالا این لیوانهارو تو یه سینی بزارین و سپس بزارین تو یخچال تا خوب خودشو بگیره.

سلفون بخاطر حالت روغنی که داره واسه باز کردن از روی ژله بهتر از نایلونه .

حالا اگه ژلتون کاملا خودشو گرفته از توی یخچال خارجش کنید و آروم سفلون دورش رو باز کنید و بردارید خیلی راحته و اصلا به سطح ژله نمیچسبه

اینجوری یه ظرف ژله دارید که مابینش خالی هست و ظاهر خوبی داره.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 1 دی 1399 بروزرسانی: 1 دی 1399 گردآورنده: pmbaxsports.ir شناسه مطلب: 1203

به "طرز تهیه ژله میان تهی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ژله میان تهی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید