طرز تهیه کباب لبنانی

به گزارش اخبار ورزشی، در منوی غذایی کبابی های ایران هم کباب لقمه ای هست، ولی کباب لقمه ای ما همان کباب کوبیده است که در اندازه های کوچک به سیخ کشیده می گردد، اما کباب لقمه ای لبنانی ها کاملا متفاوت است. لبنانی ها در واقع همان کباب تابه ای را به شکل کباب لقمه ای درآورده و در روغن سرخ می نمایند. البته این کباب و نان و سس مخصوص هم دارد که روی نان مالیده می گردد.

طرز تهیه کباب لبنانی

مواد مورد احتیاج:

نصف پیمانه بلغور گندم

400 گرم گوشت چرخ نموده

نصف یک پیاز متوسط به صورت خرد شده

نصف قاشق مربا خوری زیره

یک قاشق غذا خوری ماست چکیده

روغن به میزان لازم جهت سرخ نمودن

مواد مورد احتیاج برای داخل کباب:

یک قاشق غذا خوری روغن زیتون

یک عدد پیاز کوچک که کاملا ریز خرد شده باشد

دو قاشق غذا خوری دانه کاج خرد شده

یک حبه سیر به صورت له شده

یک قاشق غذا خوری کشمش پلویی خرد شده

یک کیلو گرم گوشت چرخ نموده

نمک، فلفل قرمز و سیاه، پودر دارچین به میزان کم

برگ گشنیز خرد شده به اندازه یک قاشق غذا خوری.

موادی که برای تهیه سس تاهینی (ارده) مخصوص این کباب لبنانی به آن احتیاج داریم:

4 قاشق مربا خوری تاهینی

4 قاشق غذا خوری ماست چکیده

آب لیمو به میزان کم

یک حبه عظیم سیر له شده

4 قاشق غذا خوری روغن زیتون

3 قاشق غذا خوری آب

طرز تهیه:

پس از آن که سه بار بلغور گندم را شستید، به اندازه نصف پیمانه آب جوش به آن اضافه نموده و روی ظرف را بپوشانید. برای آماده کردن مواد مورد احتیاج برای داخل کباب، ابتدا پیاز ها را در روغن تفت داده و بعد از آن دانه های کاج را اضافه نمایید. پس از کمی تفت دادن نوبت به اضافه کردن سیر، کشمش و گوشت چرخ نموده به مواد و تفت دادن آن ها است. حال باید ادویه های گفته شده را به مواد بزنید و وقتی خوب حل شدند، زیر آن را خاموش نمایید و بعد گشنیز را بریزید.

حال زمان آبکش کردن بلغور گندم است. گوشت باقی مانده را به همراه پیاز و زیره در غذا ساز کاملا با هم مخلوط نمایید و به بلغور ها اضافه نمایید. پس از ورز کامل مواد با دست، نوبت به اضافه کردن ماست چکیده به آن می رسد.

اکنون زمان درست کردن کباب است:

کمی از مواد بلغور را در دست گرفته و پهن کنید و میزان مناسبی از مواد داخل کباب را که قبلا تهیه نمودید، در داخل آن بگذارید و آن را ببندید. زمانی که تمام مواد را به این صورت آماده نمودید، آن ها را برای 30 دقیقه باید در داخل یخچال بگذارید و سپس آن ها را سرخ نمایید.

برای تهیه سس نیز تنها احتیاج دارید که مواد گفته شده را با هم مخلوط نماید و در کنار کباب های سرخ شده، سرو نمایید.

منبع: گردشبان
انتشار: 17 مهر 1399 بروزرسانی: 17 مهر 1399 گردآورنده: pmbaxsports.ir شناسه مطلب: 1049

به "طرز تهیه کباب لبنانی" امتیاز دهید

1 کاربر به "طرز تهیه کباب لبنانی" امتیاز داده است | امتیاز: 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کباب لبنانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید