طرز تهیه کیش پنیر

به گزارش اخبار ورزشی، کیش پنیر از متفاوت ترین صبحانه هاست که اخیرا با طعم لذیذ خود هواداران زیادی در ایران پیدا نموده است. کیش پنیر را می توان از خانواده پای و گراتن به حساب آورد. این غذای لذیذ، ظاهری شبیه تارت دارد. طرز تهیه کیش پنیر بسیار خاص و در عین حال آسان است که به راحتی در منزل می توانید آن را تهیه کنید و لذت ببرید.

طرز تهیه کیش پنیر

کیش پنیر را می توانید با خمیر آماده یا خمیر دست ساز خود درست کنید. بعلاوه، می توانید با مواد غذایی مفید ترکیب کنید و دستور پخت کیش پنیر مجذوب کننده خود را داشته باشید. در ادامه مقاله، کیش کدو پنیری هم به شما آموزش داده خواهد شد.

مواد لازم برای طرز تهیه کیش پنیر

برای پخت کیش پنیری با خمیر تارت یا پای طبق فهرست زیر، مواد مورد احتیاج را تهیه کنید:

  • خمیر پای یا تارت به مقدار لازم
  • ژامبون گوشت 200 گرم
  • پنیر خامه ای 200 گرم
  • سرکه سفید 1/3 پیمانه
  • خامه 1 پیمانه
  • تخم مرغ 4 عدد
  • پیاز 1 عدد یا پیازچه خردشده 1/4 پیمانه
  • روغن زیتون 1 قاشق سوپ خوری
  • پودر زیره سبز 1/3 قاشق سوپ خوری
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

برای پخت خمیر کیش، مواد اولیه زیر را آماده کنید:

  • آرد 250 گرم
  • کره 150 گرم
  • تخم مرغ 1 عدد
  • شکر 1 قاشق چای خوری

مواد لازم ذکرشده، برای 8 نفر مناسب است.

دستور پخت خمیر کیش پنیر

خمیر کیش پنیر، همچون خمیر تارت و پای، طعم شیرینی دارد. اگر از خمیر آماده استفاده می کنید، لازم به اجرای این مراحل نیست.

  1. کره را داخل ظرف مناسب روی حرارت، ذوب کنید و اجازه دهید هم دما با محیط گردد.
  2. کره، تخم مرغ، شکر و آرد را در یک ظرف مناسب بریزید و خوب مخلوط کنید.
  3. ترکیب آرد را با دست خوب ورز دهید و اجازه دهید تا خمیر یک دست گردد. توجه کنید که بافت خمیر کمی سفت باشد.
  4. کف قالب مورد نظر خود را چرب و خمیر را روی آن پهن کنید.
  5. قالب را 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.

طرز تهیه مواد داخل کیش پنیر

  1. پیاز یا پیازچه ها را خرد کنید و با روغن زیتون تفت دهید.
  2. تخم مرغ ها را در ظرف جدا بشکنید و خوب هم بزنید.
  3. پنیر خامه ای، خامه و سرکه را با تخم مرغ ها خوب مخلوط کنید. در این قسمت مواد شما باید کاملا یک دست گردد؛ پس در این مرحله عجله نکنید.
  4. خمیر آماده شده را از یخچال خارج کنید و مخلوط پنیر و تخم مرغ را روی آن بریزید.
  5. پیاز و ژامبون را روی مواد بریزید.
  6. پودر زیره سبز را روی مواد بپاشید.
  7. می توانید برای زیباترشدن کیش پنیر خود، گوجه گیلاسی یا زیتون روی کار اضافه کنید.
  8. ظرف را درون فر قرار دهید تا برای مدت 40 دقیقه با حرارت 160 درجه سانتی گراد بپزد.
  9. چند دقیقه آخر ، شعله روی فر را روشن کنید تا روی غذای شما برشته گردد.

از این پیش غذا لذت ببرید.

طرز تهیه کیش کدو پنیری

دستور پخت کیش کدو پنیری همچون دستور پخت کیش پنیر است که به طور مفصل شرح دادیم. فقط قبل از ریختن مخلوط تخم مرغ و پنیر، کدو سبز را حلقه حلقه کنید و روی خمیر بچینید. سپس مخلوط تخم مرغ و پنیر را اضافه و با سلیقه خود تزئین کنید. در این کیش پنیری می توانید از ژامبون استفاده نکنید.

برای پخت کیش کدو پنیری مناسب افراد گیاه خوار، یک عدد کدو سبز میانه یا 300 گرم کدو سبز برای 8 نفر کافی ست. بعلاوه مدت زمان پخت کیش کدو پنیری همچون دستور اصلی غذا 40 دقیقه با حرارت 160 درجه سانتی گراد است.

کیش پنیر برای چه افرادی مناسب است؟

اگر شما گیاه خوار هستید یا به مقدار کافی از منابع پروتئینی همچون گوشت استفاده نمی کنید. این پیش غذا منبع کاملی از کلسیم، فسفر و پروتئین است. بسیاری از افراد به دلیل صبحانه های تکراری، وعده صبحانه را کنار می گذارند. کیش پنیر از آن دسته غذاهایی ست که می تواند به عنوان یک وعده صبحانه مورد استفاده قرار گیرد و افراد را به خوردن صبحانه علاقمند کند.

ناگفته های کیش پنیری

  • کیش یک نوع پای در فرانسه است که خمیر آن شیرین اما مواد داخلی آن می تواند شیرین یا شور باشد. این پیش غذا از تخصصی ترین غذاها در فرانسه به حساب آورده می گردد که با توسعه فضای مجازی، بسیاری از افراد در سراسر دنیا از جمله ایران به آن علاقه مند شده اند.
  • پنیر استفاده شده در طرز تهیه کیش پنیر از نوع خامه ای ست که این پنیر در سراسر دنیا تنوع گسترده ای دارد. خوشبختانه در سال های اخیر، تنوع پنیر خامه ای در ایران توسعه یافته است. شما می توانید در طرز تهیه کیش پنیر از پنیر های ماسکارپونه و پنیر خامه ای بی نمک بهره ببرید.
  • در طرز تهیه کیش پنیر، دست شما برای خلاقیت و تهیه رسپی شخصی خودتان باز است. می توانید به جای ژامبون از کدو، قارچ، گوجه، گوشت چرخ نموده، سبزیجات و غیره بهره ببرید.
  • در مهمانی های خاص خود، از قالب های تک نفره تارت استفاده و این پیش غذای بی نظیر را تهیه کنید. با تهیه این پیش غذا، هنر آشپزی خود را به رخ دیگران بکشید.
  • برای تزئین این غذا، از رنگ های متضاد مواد اصلی مثل گوجه قرمز، سبزیجات و زیتون سیاه بهره ببرید تا ظاهر زیباتری داشته باشید.
  • در هنگام پخش خمیر روی قالب دقت کنید که به طور یک دست این کار را انجام دهید تا زیر کار شما سوخته یا خام نباشد.
  • در هنگام برش زدن کیش پنیر، اجازه دهید دمای آن متعادل گردد و سپس اقدام به برش زدن کنید. این کار باعث می گردد در هنگام برش زدن، غذای شما خرد نگردد.
  • برای اضافه کردن عطر و طعمی بی نظیر به کیش پنیر، می توانید از سبزیجات معطر در آن بهره ببرید.
  • اگر شما وگان هستید، می توانید از پنیر های وگان در دستور پخت این غذا بهره ببرید.
  • اگر برای پخت از فرهای برقی استفاده می کنید، دمای فر را روی 180 درجه سانتی گراد تنظیم و در طول پخت به غذای خود توجه کنید.
  • اگر شما اهل ورزش و رژیم غذایی مفید هستید، کالری این غذا برای شما اهمیت زیادی خواهد داشت. یک وعده این خوردنی لذیذ، انرژی معادل 577 کیلوکالری دارد که بستگی به مواد انتخابی شما دارد. برای رژیمی کردن این وعده می توانید از پنیر های کم چرب بهره ببرید.
منبع: اسنپ مارکت
انتشار: 29 خرداد 1401 بروزرسانی: 29 خرداد 1401 گردآورنده: pmbaxsports.ir شناسه مطلب: 1943

به "طرز تهیه کیش پنیر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کیش پنیر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید