پویش سه روز عبادت در منزل به جای اعتکاف
به گزارش اخبار ورزشی، ستاد مرکزی اعتکاف در پی لغو این مراسم دینی بر اثر شیوع ویروس کرونا، حرکت جمعی سه روز عبادت در منزل را با نیت تعجیل در فرج امام زمان (عج) در ایام البیض ماه رجب اجرا می نماید.

جهت دریافت خدمات محوطه سازی باغ ایرانی با گروه ساختمانی آبان در ارتباط باشید. گروه آبان ارائه دهنده بهترین خدمات طراحی و اجرای محوطه سازی و حیاط سازی میباشد.
به گزارش گروه فرهنگی خبرنگاران، با توجه به تمهیدات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و تذکرات مسئولان ذی ربط مبنی برعدم حضور در تجمعات به علت جلوگیری از شیوع بیشتر کروناویروس و در امان ماندن از این بیماری و لغو مراسم معنوی اعتکاف رجبیه سال جاری در اماکن مذهبی و مساجد کشور، ستاد مرکزی اعتکاف در نظر دارد، حرکت جمعی، سه روز عبادت در منزل به نیت تعجیل در ظهور امام زمان (عج) را برگزار کند.
شرکت کنندگان در این پویش مقدس، در ایام البیض یعنی 13 تا 15 ماه رجب المرجب را در خانه خود با دریافت روزه، انجام اعمال و ادعیه ایام البیض و استغفار دسته جمعی و همچنین انجام اعمال ام داوود در روز سوم یعنی 15 ماه رجب را به خلوت با پرودگار متعال می پردازند.
منبع: خبرگزاری دانشجو