طرز تهیه دسر خوشمزه محلبیه
به گزارش اخبار ورزشی، طرز تهیه دسر محلبیه
محلبی یا همان پودینگ شیر یکی از دسرهای عربی-ترکی است که بسیار لذیذ و خوشمزه هست و برای ایام روزه داری ماه رمضان گزینه مناسبی است. در این مطلب از وب سایت خبرنگاران شما را با طرز تهیه دسر محلبیه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
معرفی محلبیه ، دسری عربی-ترکی
محلبی یا مهلبیه (Muhallabia) یک دسر عربی-ترکی و یکی از انواع پودینگ است که از نظر طعم و دستور تهیه شباهت زیادی به فرنی دارد. گفته می گردد که این خوراک را شخصی به نام دورس بابلی برای مهلب بن مغیره (که احتمالا یک والی بوده است) اختراع و از آن برای رفع کردن حس تهوع استفاده نموده است
شما می توانید این دسر را با افزودنی های گوناگونی مثل زعفران، کاکائو، پودر مغزها مثل پودر پسته، اسانس های مختلف و… تهیه نموده و یک تنوع حسابی در صبحانه یا میان وعده های اعضای خانواده ایجاد کنید.
مواد لازم محلبی :
- شیر گاو تازه: چهار پیمانه
- شکر: سه - چهارم پیمانه
- آرد برنج: دو قاشق غذا خوری
- نشاسته ذرت: دو قاشق غذا خوری
- وانیل برای عطر محلبی: نصف قاشق چای خوری
- خامه: صد گرم
- گلاب: دو قاشق غذا خوری
طرز تهیه :
ابتدا نشاسته ذرت، آرد برنج و شکر را در ظرفی الک نموده (این کار باعث می گردد آرد گلوله گلوله نگردد).
در این مرحله شیر را با خامه خوب مخلوط کنید، سپس آن را به مواد خشک افزوده و هم می زنیم.
بعد از آن مواد را روی شعله ملایم گذاشته و مرتب هم می زنیم تا ته نشین نگردد.
بهتر است بدانید هر چه شعله ملایمتر و زمان پخت بیشتر باشد، محلبی خوشمزه تر می گردد.
مواد که آغاز به حبابه زدن کرد و غلظت پیدا کرد، آن را به یک ظرف دیگر انتقال دهید و با همزن کمی آن را هم بزنید.
محلبی داغ را در ظرفها یا لیوان های پذیرایی ریخته کمی که روی آن بسته شد، مقداری سس توت فرنگی یا ژله توت فرنگی را با دقت روی ظرفها ریخته و با تکه های مغز گردو یا بادام و پسته روی آنها را تزئین و تکه های پلاستیک بکشید و در یخچال قرار دهید.
نکته :
می توانید قالب سیلیکون یا مخصوص دسر را چرب نموده، محلبی را در قالب ریخته، در یخچال قرار داده تا دسر کاملا ببندد، سپس در ظرف سرو برگردانده تا از قالب جدا گردد و تزیین کنید.
منبع: تاپ تراول