چطور نان سیر درست کنیم؟

به گزارش اخبار ورزشی، اگر در پی یکی از خوشمزه ترین، سریع ترین و ساده ترین پیش غذاهای جهان هستید، نان سیر را به شما پیشنهاد می کنیم. نان سیر یک پیش غذای قدیمی است که از قرن 15 میلادی در ایتالیا تهیه می گردد، ولی پیشنه آن شاید به روم باستان برگردد. امروزه این پیش غذای خوشمزه در بسیاری از کشورها تهیه می گردد و در بعضی منطقه ها با کمی خلاقیت تغییراتی در سرو آن ایجاد نموده اند. مثلا در بعضی منطقه ها فرانسه نان سیر با سالاد، و کمی روغن گردو سرو می گردد، در یونان به آن زیتون و پیاز می افزایند و در انگلیس به جای روغن زیتون از کره استفاده می نمایند. برای تهیه نان سیر خانگی شما به مواد اولیه خاص یا وقت زیادی احتیاج ندارید. می توانید با این قسمت از آموزش آشپزی تصویری خبرنگاران مگ همراه باشید تا طرز تهیه نان سیر را به صورت کامل به شما آموزش دهیم.

چطور نان سیر درست کنیم؟

مواد لازم برای نان سیر

  • سیر: 4 حبه
  • پنیر پیتزا: 1 پیمانه
  • پنیر چدار: نصف پیمانه
  • پنیر پارمزان: نصف پیمانه
  • کره نرم شده در دمای محیط: 40 گرم
  • جعفری تازه: نصف پیمانه
  • پیازچه: نصف پیمانه
  • نان باگت یا نان چاباتا: یک عدد

طرز تهیه نان سیر

برای آغاز سیرها را له کنید و در یک کاسه بریزید. سپس پنیر پیتزا، پنیر پارمزان، پنیر چدار، کره و سبزیجات ساطوری شده را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. نان باگت یا نان چاباتای خود را از وسط یک برش طولی بزنید و و مواد آماده شده را روی آن بریزید.

نان ها را داخل یک سینی فر قرار دهید و برای 25 دقیقه با دمای 180 درجه سانتی گراد در فر قرار دهید. پس از این که نان سیر خوب برشته شد، آن را از فر خارج و روی آن را با کمی جعفری تزیین کنید و به قسمت های کوچک برش بزنید.

چطور سیب زمینی شکم پر درست کنیم؟

چطور سالاد سزار درست کنیم؟

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 31 فروردین 1404 بروزرسانی: 31 فروردین 1404 گردآورنده: pmbaxsports.ir شناسه مطلب: 2292

به "چطور نان سیر درست کنیم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چطور نان سیر درست کنیم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید